У Львові пʼяний водій з наркотиками втікав від поліції

Новини 11 Лютого, 2024 148

Його зупинили аж за Львовом

Водій з ознаками наркотичного сп’яніння втікав від патрульних

Сьогодні близько 1-ї години ночі на проспекті Свободи патрульні зупинили автомобіль, що заїхав у пішохідну зону. У 23-річного керманича виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від перевірки він відмовився.

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівщини.

На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування транспортними засобами.

Чоловіка попередила, що здійснювати подальший рух заборонено. Водій скористався моментом, коли до поліцейських підійшла юрба людей і поїхав.

Патрульні одразу передали орієнтування про згаданий автомобіль і почали переслідування. Втікач ігнорував усі вказівки про зупинку, об’їхав штучну перешкоду та грубо порушував ПДР.

 

Його зупинили за Львовом. На порушника оформили ще один протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, а також за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову.

На запитання, чи є заборонені предмети чи речовини в автомобілі, молодий чоловік підняв килимок біля водійського сидіння і там лежав zip-пакет з подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили на експертизу.

Попередня кваліфікація події за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

До слова, патрульні цієї ночі склали 19 протоколів за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Коментарі

Позначки: