У Львові п’яний водій скоїв смертельний наїзд на пішохода (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 21 Травня, 2021 326

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові сталася смертельна ДТП.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 20 травня о 22:17 год по вул. Карла Мікльоша.

Невідомий водій керуючи автомобілем “Chevrolet Lacetti”, рухаючись на великій швидкості збив пішохода, мешканку м. Львова 1954 року народження, та залишив місце ДТП.

Внаслідок ДТП остання від отриманих травм померла на місці в кареті швидкої медичної допомоги.

Працівниками Патрульної поліції встановлено особу водія, який скоїв наїзд і втік з місця події, ним виявився мешканець м. Львова 1993 року народження.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, вчора, близько 22-ї години на перехресті вулиць Стрийська — Карла Мікльоша відбулася ДТП з потерпілими. Автомобіль збив 66-річну жінку і не зупиняючись поїхав далі. На жаль, попри усі спроби медиків реанімувати жінку, вона померла.

Патрульні негайно опитали очевидців події і завдяки їм та камерам Центру безпеки міста вдалося встановити автомобіль, який здійснив наїзд на пішохода.

Обстежуючи прилеглі до місця ДТП території в селі Сокільники на вулиці Шевченка один із екіпажів виявив автомобіль Chevrolet Lacetti. Він мав розбите лобове скло, відбите дзеркало та інші характерні цій аварії пошкодження. Водія на місці не було.

Мешканці повідомили, що це не місцевий автомобіль. Провівши розшукові дії патрульні встановили, що до скоєння аварії може бути причетний 27-річний сихівчанин.

Зв’язавшись з цим чоловіком, він сказав де перебуває. Негайно приїхавши на вказане місце екіпаж виявив громадянина з ознаками сильного алкогольного сп’яніння.

Львів’янин зізнався у скоєному. Його перевірили на стан сп’яніння. Результат — 2,16 проміле.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Як повідомлялося, у Львові автомобіль на смерть збив людину.

Коментарі

Позначки: