У Львові п‘яний водій побив поліцейського (ФОТО)

Новини 11 Серпня, 2019 209

Фото: Патрульна поліція Львівської області

На Львівщині 12 нетверезих водіїв за ніч – один з них вчинив ДТП, пропонував неправомірну вигоду поліцейським, а потім ще й напав на патрульного.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Як зазначається, патрульні приїхали вчора близько 22 години на ДТП без потерпілих, що трапилася на перетині вулиць Любінська-Петлюри. 51-річний водій в’їхав на своєму автомобілі Audi A6 в острівок безпеки та збив знак. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поводив себе агресивно, виражався нецензурною лексикою, вів себе зухвало, на зауваження не реагував не виконував законні вимоги працівників поліції і справляв природні потреби в громадському місці. Під кермом у нього лежали порожні пляшки з-під алкоголю і шашка таксі. Від перевірки на стан сп’яніння він відмовився.

Патрульні поліцейські оформили на водія протоколи: за керування в нетверезому стані, за скоєну ДТП, за дрібне хуліганство та винесли постанову за появу у громадському місці в нетверезому стані. Під час завершення оформлення адмінматеріалів чоловік підійшов до патрульних і попросив нічого на нього не оформляти, а коли зрозумів, що вже пізно, то запропонував знищити або загубити їх. Поліцейські повідомили про неприпустимість таких дій і раптом порушник поклав дві купюри по 200 гривень на переднє сидіння. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. В присутності свідків слідчий вилучив гроші. Вже у відділку поліції, чоловік перебуваючи у статусі затриманого, намагався піти геть і не реагував на зауваження поліцейських залишитися в кімнаті затриманих. Чоловік завдав удару поліцейському ногою і спробував ще раз нанести удар в обличчя. Його затримали.

Тепер чоловікові загрожує не лише адміністративна відповідальність, а й кримінальна за спробу дачі неправомірної вигоди працівникам поліції та опір.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Загалом, цієї ночі, патрульні склали 12 протоколів на водіїв за керування в нетверезому стані транспортними засобами.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

ДК “Захід” також повідомляє про ДТП за участі жінки-водія у стані алкогольного  сп’яніння.  Щоправда, населений пункт не зазначається.

Скриншот ФБ

Спроба втечі з місця ДТП з несподіваною розв'язкою Хеппі енд, яких нам так не вистачає в реальному житті трапився на одному з київських перехресть. Водій Subaru злегка протаранив автомобіль, а потім і водія. Історія, яка могла закінчитися звичним "нічим", але не в їх зміну. Патрульні проїжджали повз, швидко зметикували що до чого: включили проблискові маячки та наздогнали порушника. Водієм виявився жінка з явними ознаками сп'яніння і без документів. Тепер на ній 5 протоколів, а поїздки в авто їй будуть снитися в камері.

Опубліковано ДК ЗАХІД Неділя, 11 серпня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,