У Львові п‘яний пішохід кинувся під колеса іномарки

Новини 24 Листопада, 2018 185

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На автодорогах Львівщини минулої доби сталося 65 ДТП

На автошляхах Львова та області 23 листопада сталися 65 дорожньо-транспортних пригод: 44 – у Львові, 21 – в області.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в одній з ДТП, яка трапилася о 15.25 на вулиці Володимира Великого у Львові, тілесні ушкодження отримав 61-річний львів’янин.

«Як попередньо встановили поліцейські, чоловік на червоний сигнал світлофора для пішоходів раптово вийшов на проїжджу частину дороги, де на нього скоїв наїзд водій автомобіля «Хонда CR-V», 57-річний мешканець Львова. Пішохода госпіталізовано в нейрохірургічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, алкогольне сп’яніння». Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, – зазначається у повідомленні.

За наслідками інших ДТП складено 64 адміністративних протоколів за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

Коментарі

Позначки: , ,