У Львові оштрафували порушників благоустрою

Новини 03 Листопада, 2017 123

Ілюстративне фото

Впродовж тижня склали 111 вимог порушень правил благоустрою та 5 протоколів про адмінправопорушення.

Працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» впродовж тижня склали 111 вимог порушень Правил благоустрою м. Львова та 5 протоколів про адмінправопорушення. Про це інформують у прес-служба ЛМР.

Найчастіші порушення – складування тари, конструкцій, виробів на вулицях, площах, зелених зонах, прибудинкових територіях без дозволу, самочинне встановлення літніх майданчиків, відгороджень, постійних і тимчасових огорож.

Загалом, 12 вимог склали у Сихівському районі, 9 – у Галицькому, 3 вимоги –  у Франківському та 2 у Залізничному районах.

Рідше служби фіксують порушення такого типу:  самовільне скидання всіх видів відходів, ґрунту тощо у невідведених для цього місцях,  відновлення благоустрою об’єкта після виконання планових та аварійних робіт,  забруднення територій, вулиць, викликане самовільним виконанням будівельних, ремонтно-будівельних робіт (без отримання дозволу районної адміністрації).

Зокрема за цими пунктами складена 31 вимога. У Галицькому районі – 11 вимог, у Личаківському – 9, Сихівському – 6, Франківському – 2 та у Шевченківському районі – 3 вимоги.

Варто зазначити, що за минулий тиждень працівниками відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» складено 117 вимог та 5 протоколів про адмінправопорушення. Найбільше вимог було складено у Франківському районі – 25, у Залізничному та Шевченківському по 20 вимог, у Галицькому – 19, Личаківському – 16 та у Сихівському районі складено 16 вимог.

Щодо протоколів, то складено 3 у Личаківському районі та 2 у Шевченківському.

Всього з початку року складено 3 635 вимоги.

Нагадаємо, за невиконання вимог, складаються протоколи про адмінправопорушення згідно ст. 152 КУпАП: на громадян – від 340 до 1360 грн., і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн. КП «Адміністративно-технічне управління» вже склало 495 протоколів.

Також працівники КП «Адміністративно-технічне управління» з початком сезону демонтували 22 відкритих літніх майданчиків. Протягом цього тижня демонтували два майданчики у Залізничному районі м. Львова.

Коментарі

Позначки: , ,