У Львові оригінально привітали Байдена з перемогою

Новини 08 Листопада, 2020 994

Фото: Alkom-lviv/Вікіпедія/Храм Святих апостолів Петра і Павла/Рясне

На сторінці спільноти «Наше Рясне» у ФБ з’явилося привітання Джо Байдену з обранням Президентом США та нібито звернення до новообраного Президента США від «гонимого Садовим народу Рясне».

Як пише «Четверта студія», пост з елементами іронії та гумору  оприлюднено на сторінці спільноти «Наше Рясне» у ФБ.

«Рясне вітає новообраного 46-го Президента США – Джозефа Робінетта Байдена Молодшого!

У зв’язку з цим, дозвольте мені зробити офіційне звернення до шановного Презедента-електа Сполучених Штатів Америки.

Ми пригноблений і поневолений, гонимий Садовим народ Рясне, народ, який багато років страждає від тиранії Кульпаркова і диктатури Сихова, ми хочемо офіційно і абсолютно серйозно заявити – ми, три Незалежні Штати Рясне (Рясне-1, Рясне-2 та Кам’янка&Батарівка), готові стати частиною Сполучених Штатів Америки! Якщо не 51-им Штатом, то принаймні територією з правами Пуерто-Ріко і Гуаму! Ми погоджуємся на відкриття на нашій території необмеженої кількості McDonalds, KFC та Burger King! Даємо згоду на розміщення Американської військової бази на Торфах, що на кордоні з Левандівкою! Залишки заводів Електрон, Конвеєр та Автонавантажувач націоналізуємо і безкоштовно передамо GMC для випуску автомобілів Chevrolet. Ліс на кордоні з Брюховичами ми готові віддати каналу Discovery для зйомок Man vs. Wild (Ultimate Survival)!

Для розуміння серйозності наших намірів – просимо якнайшвидше відкрити почесне консульство США у Рясне.

З найкращими побажаннями та надією на плідну співпрацю, мешканці Рясне.

Прошу ставити свої підписи лайками і смайликами. Сердечка ставити тим, хто не виграв Грін-Карту, або кому відмовили у візі США! God Bless America»,- зазначається у дописі адміністратора групи “Наше Рясне” Roman Kravets на сторінці спільноти «Наше Рясне» у ФБ.

 

Довідково. Рясне — місцевість Львова, яка поділяється на два житлових мікрорайони (масиви) — Рясне-1 і Рясне-2 та розташована у Шевченківському районі міста Львова, а саме на його північно-західній околиці. В межах мікрорайону діють: залізничні станції — Клепарів і Рясна та зупинний пункт Батарівка.

Коментарі

Позначки: , ,