У Львові оприлюднили графіки курсування маршруток і трамваїв на Новий рік та Різдво

Новини 30 Грудня, 2020 616

Фото: ФБ/ЛК АТП 1

31 грудня електротранспорт міста Львова курсуватиме довше, ніж зазвичай

Оприлюднено розклад руху маршруток і трамваїв у Львові на святкові дні.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сайті Львівського комунального автотранспортного підприємства №1 та на сторінці ЛКП “Львівелектротанс” у ФБ.

Публікуємо розклад руху автобусів на маршрутах, які обслуговує Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1, на період новорічно-різдвяних свят.

Маршрути 1А, 2А, 45 1 та 7 січня не курсуватимуть  8А курсуватиме за графіком вихідного дня. 3А, 9, 10, 16, 18, 19, 20, 29, 32, 37, 46, 47А, 52 курсуватимуть за спеціальними графіками.

          

 

Вітаємо усіх наших пасажирів з прийдешнім Новим Роком та Різдвом. Пропонуємо ознайомитися з розкладом руху автобусів на свята
https://atp1.lviv.ua/misto/rozklad-ruhu-avtobusiv-na-novyj-rik-ta-rizdvo/

Опубликовано Львівське комунальне АТП 1 Среда, 30 декабря 2020 г.

 

У Львові у новорічну ніч трамвайні маршрути курсуватимуть довше.

Як повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс», 31 грудня електротранспорт міста Львова курсуватиме довше, ніж зазвичай. Зокрема, йдеться про чотири трамвайні маршрути: №2, №3, 6 та №8.

«Для зручності мешканців Львова та гостей міста у новорічну ніч чотири трамвайні маршрути курсуватимуть до 3 години. Натомість впродовж п’ятниці 1 січня 2021 року трамваї будуть курсувати відповідно до графіку вихідного дня», – розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Трамвайний маршрут № 2 (вул. Коновальця — вул. Пасічна); трамвайний маршрут № 3 (пл. Соборна — «Аквапарк); трамвайний маршрут № 6 (Залізничний вокзал — вул. Миколайчука) та трамвайний маршрут № 8 (пл. Соборна — вул. Вернадського).

У новорічну ніч трамвайні маршрути курсуватимуть довше

31 грудня електротранспорт міста Львова курсуватиме довше, ніж…

Опубликовано Львівелектротранс / Lviveleсtrotrans Среда, 30 декабря 2020 г.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,