У Львові одесита засудили до 9 років неволі за розбійний напад

Новини 21 Листопада, 2022 65

Львівський апеляцій суд залишив без змін ухвалу щодо арешту майна Віктора Медведчука

Галицький районний суд м. Львова підтримав позицію Галицької окружної прокуратури та засудив 35-річного мешканця Одеської області до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення розбою в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 ККУ).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

Прокурори у суді довели, що раніше неодноразово засуджений за крадіжки чоловік напав на потерпілого біля під’їзду одного з будинків у Львові на пл. Кропивницького.

Нападник намагався потрапити в будинок, щоб купити горілку, постраждалий – щоб провідати дітей від першої дружини. Між ними виникла суперечка, кому швидше відчинять браму. Відтак, засуджений почав бити співрозмовника кулаками в голову, зламавши йому щелепу

Тоді рецидивіст забрав у напівпритомного потерпілого наплічник, у якому були 13 тис. грн і мобільний телефон.

Попри те, що обвинувачений у суді лише частково визнав свою провину, суд погодився з доводами прокуратури і визнай його винним.

Досудове розслідування здійснили слідчі ЛРУП №1 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,