У Львові очікують туману та ожеледиці

Новини 09 Грудня, 2019 113
На Львівщині попереджають про сильний туман

На Львівщині попереджають про сильний туман

Мерія закликає усіх водіїв обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів — носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що у Львові 10 грудня вночі та вранці очікується туман, видимістю 200 — 500 м. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Про це пише Четверта студія.

Мерія закликає усіх водіїв обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів — носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Під час керування автомобілем у тумані, рекомендовано: — істотно знизити швидкість руху та вибирати швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування; — при наявності протитуманних фар; — вмикати їх спільно з ближнім світлом; — тримати безпечну дистанцію з автомобілями; — під час зупинки увімкнути аварійну світлову сигналізацію; — уникати різких маневрів на дорозі, стежити за сигналами автомашин, що рухаються попереду.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за тел. 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.

Коментарі

Позначки: , ,