У Львові облаштують алею в пам’ять про Василя Сліпака

Новини 07 Квітня, 2021 400
У Львові облаштують алею в пам'ять про Василя Сліпака. Фото: ЛМР

У Львові облаштують алею в пам'ять про Василя Сліпака. Фото: ЛМР

Цьогоріч минає 5 років з дня смерті українського оперного співака, волонтера, учасника Революції Гідності та бойових дій на Сході України Василя Сліпака, відтак у Львові планують облаштувати алею в пам’ять про відомого уродженця міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише “Четверта студія”.

«Цьогоріч виповнюється 5 років з дня смерті Василя Сліпака. Нам потрібно подумати, яким чином краще вшанувати його пам’ять. Він навчався в школі № 46 і щодня ходив алеєю біля Аквапарку до трамвайної зупинки, звідки їздив на навчання до хорової школи «Дударик». Є ідея якось в оригінальний спосіб, красиво облаштувати цю алею. Можна на цю тему провести конкурс серед архітекторів і митців», – наголосив під час загальноміської апаратної наради мер Львова Андрій Садовий.

Відтак міський голова Львова долучив заступнику з містобудування Любомиру Зубачу разом начальницею управління екології та природніх ресурсів Олександрою Сладковою, головний архітектором міста Антоном Коломєйцевим та керівницею департаменту розвитку Наталією Бундою розробити концепцію цього простору.

 

Коментарі

Позначки: , ,