У Львові обіцяють облаштувати нові майданчики для паркування автомобілів (адреси)

Новини 14 Лютого, 2020 428
Комісія з питань транспорту "всліпу" погодила нові майданчики для паркування у Львові. Фото: Гал-Інфо.

Комісія з питань транспорту "всліпу" погодила нові майданчики для паркування у Львові. Фото: Гал-Інфо.

На засіданні постійної комісії із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради члени комісії без ознайомлення і попереднього вивчення, підтримали виділення земельних ділянок під майданчики для паркування.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Гал-Інфо”.

Зокрема, члени комісії без попереднього ознайомлення підтримали виділення земельних ділянок для паркування за наступними адресами:

вул. Стрийська, 113-121 поворот на вул. Карла Мікльоша (64 паркомісця для платного паркування);

вул. академіка Підстригача, 2 (146 паркомісць для службового паркування);

вул. Стрийська, 179 (49 паркомісць для службових авто. Майданчик біля ресторану “Голодний Микола);

вул. академіка Лазаренка, 29 (40 паркомісць для платного паркування)

“В мене є пропозиція, давайте ми все таки ці всі майданчики проглянемо і винесемо на наступну комісію. Я не можу голосувати, якщо не знаю, де той майданчик. Раптом там тротуар, чи ще щось …”, – зокрема зазначав Олег Шмід.

Зауважимо, що ухвалення рішення щодо майданчика за адресою вул. Стрийська, 113-121 активно відстоював депутат ВО «Свобода» Андрій Карбовник.

Рішення щодо ще одного майданчика, за адресою вул. Стрийська, 121, було відкладено. Члени комісії нарешті згадали свої попередні розмови про створення у Львові перехоплюючих паркінгів.

Зазначимо, в ухвалі, яка була оприлюднена в порядку денному комісії, була зазначена лише одна ділянка за адресою вул. Балтійська, 19, де передбачалось створення 10 службових паркомісць. Але це питання на комісії не розглядали.

Коментарі

Позначки: ,