У Львові обговорять роботу територіального управління ДБР

Новини 20 Грудня, 2018 116

У суботу, 22 грудня, відбудеться робоча нарада, присвячена організації роботи територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

У заході візьмуть участь: Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, виконувач обов’язків директора територіального управління Віталій Стець, керівництво Львівської обласної державної адміністрації, обласної ради та представники правоохоронних органів області.

Після наради журналісти зможуть поспілкуватись із керівництвом Державного бюро розслідувань.

Захід відбудеться о 14:00 в приміщенні територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, за адресою – місто Львів, вулиця Кривоноса, 6.

Нагадаємо, що 27 листопада Державне бюро розслідувань розпочало роботу та відкрило перші кримінальні провадження. Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Львові, поширює свою діяльність на Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. До підслідності ДБР належить розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції, вчинених працівниками правоохоронних органів та у сфері правосуддя, розслідування військових злочинів.

Коментарі

Позначки: , ,