У Львові невідомі увірвались у квартиру та пограбували студентів (ФОТО)

Новини 30 Січня, 2021 1 092

У Львові невідомий увірвався в квартиру та пограбував студентів. Фото: Нацполіція

За скоєне трьом львів’янам та мешканцю Турківського району віком 17-18 років, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

29 січня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 18-річної львів’янки, студентки, про те, що близько 18.30 в орендовану квартиру на вулиці Липова Алея у Львові, де вона проживає разом з своїм хлопцем, увірвались невідомі зловмисники, побили їх, заволоділи грошима у сумі більше 5 тисяч гривень, після чого втекли. За словами заявниці, нападники були у медичних масках.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише “Четверта студія”.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, криміналісти, кінолог, співробітники управління карного розшуку та інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє львів’ян та мешканець Турківського району – двоє віком 17 років та двоє 18-річних. Протягом кількох годин поліцейські їх розшукали та затримали.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

 

Коментарі

Позначки: , ,