У Львові нетверезий водій в’їхав у металеву огорожу

Новини 19 Серпня, 2022 62

У Львові нетверезий водій в'їхав у металеву огорожу

Вчора, 18 серпня, у Львові нетверезий чоловік в’їхав у металеву огорожу, що розділяє протилежні смуги руху. Після цього намагався запевнити патрульних, що він не був за кермом. На нього склали два адмінпротоколи.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львівщини, пише Четверта студія.

Близько 23:00 патрульні отримали повідомлення про автопригоду на вулиці Науковій. На місці події вони побачили автомобіль “Skoda Fabia”, який в‘їхав у металеву огорожу, що розділяє протилежні смуги руху. Біля авто стояв чоловік, який сказав, що автомобіль йому не належить і він просто спостерігає.

“Під час перевірки документів львів’янина правоохоронці встановили, що автівка належить йому. Також спілкуючись із громадянином, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік зрозумів, що вигадувати далі нема сенсу і зізнався, що він був за кермом транспортного засобу та не впорався з керуванням. Щодо алкоголю, то він запевнив, що випив вже після наїзду на огорожу”, — йдеться у повідомленні.

За порушення ПДР, що призвело до ДТП, та вживання алкоголю за кермом патрульні склали на 29-річного чоловіка два адмінпротоколи. Йому загрожує відповідальність у вигляді штрафу — 34 000 гривень або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Коментарі

Позначки: ,