У Львові не провели в останню путь бійця із Старосамбірщини, який загинув захищаючи Україну

Новини 13 Липня, 2018 601

Володимир Лужецький. Фото: Facebook/Тетяна Висоцька

Львів‘яни не прийшли провести в останню путь сержанта Збройних сил України Володимира Лужецького, який загинув захищаючи Україну.

Делегація Старосамбірського району 13 липня проїхала Львовом, щоб востаннє попрощатись із молодшим сержантом Збройних сил України, уродженцем села Верхній Лужок Старосамбірського району  – Лужецьким Володимиром Миколайовичем, який загинув, захищаючи Україну. Проте, львів’яни так і не прийшли провести бійця у останню путь.

«Мені сумно і шкода, що мене немає! Але де ці діячі, активісти, які повилазили в 2017 році, які створюють комісії, щоб вказувати хлопцям які з АТО – де вони мають отримувати землі? А зустріти Героя який захищав Україну та відав життя – немає нікого, і це так постійно ! Сьогодні привезли захисника його душа пішла в Рай,а тіло покладуть у землю  і не будуть йому виговорювати, а чого ти взяв там, а не там, або стільки, а не стільки», – написав у коментарі  у Facebook волонтер Степан Білас.

Ось таке тепер ставлення львівян коли через місто везуть загиблого бійця

Опубліковано Ігором Скінхедом Четвер, 12 липня 2018 р.

 

Як повідомили у Старосамбірській районній раді, сьогодні, 13 липня, у селі Верхній Лужок Старосамбірського району відбувся чин похорону та прощання із загиблим молодим сержантом Збройних сил України Володимиром Лужецьким.

На Старосамбірщині на знак скорботи за загиблим земляком, 13-14 липня оголошено днями жалоби. В цей час приспущені Державні прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району.

Життя молодого бійця Володимира Лужецького обірвалось внаслідок нещасного випадку 9 липня 2018 року у місті Краматорськ Луганської області.

 

Коментарі