У Львові не обрали запобіжний захід для антивакцинатора Остапа Стахіва (ВІДЕО)

Новини 17 Листопада, 2021 247
У Львові не обрали запобіжний захід для антивакцинатора Остапа Стахіва

У Львові не обрали запобіжний захід для антивакцинатора Остапа Стахіва

У Галицькому районному суді міста Львова мали обирати міру запобіжного заходу для антивакцинатора Остапа Стахіва. Біля будівлі суду зібралися прихильники та противники Стахіва.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Суспільне Львів.

Судове засідання розпочалося близько 13:00. Згодом суд оголосив перерву. Після цього суддя повідомив, що обрання міри запобіжного заходу перенесли на 18 листопада.

Сам Остап Стахів на суд не з’явився. Його інтереси представляли адвокати.

Вчора, 16 листопада, в квартирі Стахіва працівники СБУ провели обшук та вручили підозру. Згодом у СБУ повідомили, що оголосили підозру лідеру антивакцинаторів за плани повалити конституційний лад. За попередньою інформацією, дії угруповування координували російські куратори. Проте речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська не повідомила чи йдеться про Остапа Стахіва.

Що відомо про Остапа Стахіва?

36-річний Остап Стахів під час карантину проводив на своїй Facebook-сторінці прямі трансляції, в яких “спростував” офіційну інформацію про коронавірус. Також він організовував пікети “проти карантинного терору та брехливої пандемії”. Згодом він організовував пікети проти COVID-вакцинації. І влаштовував провокації у ковід-відділеннях лікарень, усе це він транслював у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook. Наразі акаунт Стахів – заблоковано.

У 2020 році Стахів балотувався на посаду міського голови Львова. Також він тричі балотувався до Верховної Ради, але тричі його не обирали.

Коментарі

Позначки: , , ,