У Львові Нацкорпус пікетував обласну раду (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 27 Квітня, 2021 749
Нацioнальний Kорпус вимагав у обласних депутатів почати боротьбу проти колаборантів. Фото: Нацкорпус

Нацioнальний Kорпус вимагав у обласних депутатів почати боротьбу проти колаборантів. Фото: Нацкорпус

Сьогодні, 27 квітня, Національний Корпус провів акцію під стінами Львівської обласної ради, де відбувалась сесія. Активісти звернулись до депутатів з низкою вимог щодо припинення діяльності Тараса Козака та Віктора Медведчука на Львівщині.

Про це повідомляє прес-служба Національного корпусу, пише “Четверта студія”.

Понад місяць тому депутати отримали звернення націоналістів, проте досі не зробили нічого для протидії колаборантам.

Активісти озвучили наступні вимоги:

1) розірвання усіх цивільно-правових договорів з комерційними структурами, в яких кінцевими вигодоотримувачами є Тарас Koзaк та Вiктор Мeдвeдчук.

2) звернення до компетентних органів щодо ухвалення законопроекту проти колаборантів.

3) звернення до президента і PНБО стосовно посилення санкцій проти Мeдведчука і Koзака, зокрема — розширень санкцій на родичів спонсорів тероризму.

Під час акції слово взяв керівник Ветеранського Братерства Роман Чорнобай. Він зазначив, що на Львівщині необхідно організувати територіальну оборону. Адже ворог активізується на фронті і в тилу. Влада має розуміти потенційну загрозу й сприяти об’єднанню небайдужих українців, готових до захисту України.

Нагадаємо, що майже три місяці триває кампанія Нацкорпусу проти колаборантів на Галичині. За цей час ми провели десяток акцій біля підприємств Козака та Медведчука і звернулися до міської й обласної влади.

Коментарі

Позначки: , , ,