У Львові наркоман катував батьків електрошокером

Новини 12 Грудня, 2018 48

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові сьогодні патрульні рятували подружжя від сина дебошира.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 12 грудня,  близько 05.00, надійшов виклик на вулицю Антона Головатого про домашнє насильство.

«Патрульні, зв’язавшись 49-річною заявницею, почули жахіття. 30-річний син б’є її та батька і застосовує електрошокер. Негайно прибувши на місце інспектори почули крики з квартири. Жінка кричала, що син у наркотичному сп’янінні, зачинив двері і відламав ключ». – зазначається у повідомленні.

Як інформують у відомстві, поліцейські викликали загін ДСНС та медиків. Спільними зусиллями рятувальників і патрульних двері вдалося відчинити. На дебошира одягнули кайданки. Медики оглянувши його забрали на лікування. Експрес-тест підтвердив наркотичне сп’яніння.

«Батьки жодних претензій не мали через пошкоджені двері і були вдячні за порятунок та допомогу», – інформують у поліції.

Патрульні рятували подружжя від сина дебошираСьоголні близько 5 години ранку прийшов виклик на вулицю Антона Головатого про домашнє насильство. Патрульні 3 батальйону зв’язавшись 49-річною заявницею, почули жахіття. 30-річний син б’є її та батька і застосовує електрошокер. Негайно прибувши на місце інспектори почули крики з квартири. Жінка кричала, що син у наркотичному сп’янінні, зачинив двері і відламав ключ. Поліцейські не гаючи часу викликали загін ДСНС та медиків. Спільними зусиллями рятувальників і патрульних двері вдалося відчинити. На дебошира одягнули кайданки. Медики оглянувши його забрали на лікування. Експрес-тест підтвердив наркотичне сп’яніння. Батьки жодних претензій не мали через пошкоджені двері і були вдячні за порятунок та допомогу. Дякуємо патрульним за чіткі та злагоджені дії. Служити та захищати!#Lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Середа, 12 грудня 2018 р.

Відео: Патрульна поліція Львівської області

 

Коментарі

Позначки: , ,