У Львові напроти “Кінг Крос Леополіс” хочуть облаштувати перехоплюючу парковку на 1264 місця

Новини 27 Жовтня, 2021 1 587

Володимир Лесик

Під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності депутати проголосували за облаштування перехоплюючої парковки на вул. Стрийській навпроти ТЦ «Кінг Крос».

Паркінг буде віднесено до шостої зони паркування з найнижчою ставкою оплати, розповідає секретар комісії, депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Лесик, пише Четверта студія.

«Задля зручного сполучення та пересування мешканців, ми повинні розвантажити вулиці від транспорту. Через те, що вул. Стрийська веде до виїзду з міста, там часто зупиняється великогабаритний транспорт, який створює незручності для інших водіїв. Тому ми обов’язково повинні облаштувати на новій парковці заїзд для великогабаритного транспорту. А для того, аби на місці паркінгу не було спокуси щось комусь збудувати, потрібно закріпити земельну ділянку за «Львівавтодором», – переконує Володимир Лесик.

Додамо, під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності депутати наголосили на необхідності напрацювання нової ухвали “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова», бо чинна прийнята ще у 2011 році.

Коментарі

Позначки: , ,