У Львові на вулиці знову виїхали електросамокати

Новини 29 Березня, 2024 31

Роботу сервісу оренди електросамокатів Bolt відновлено

Після зимових холодів на вулиці українських міст повернулися електросамокати компанії Bolt. Скористатися ними вже можна у 8 містах: Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький та Ужгород.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу компанії.

Минулорічні показники використання електросамокатів у містах України продемонстрували зростаючий попит на зручні транспорти, які не мають вихлопних газів. Цього року сервіс оренди Bolt відновлює роботу в тих же містах, а також планує розширення на нові території, що відображає прагнення компанії до популяризації культури мікромобільності.

“Ми раді розпочати ще один активний сезон електросамокатів, спираючись на позитивний досвід минулих років. Наша мета – надавати доступні та екологічно чисті транспортні рішення для громад по всій Україні. Саме тому ми намагаємося максимально розширювати географію сервісу у нові міста, при цьому продовжуючи розвивати мікромобільний транспорт у вже активних містах”, – зазначає Антон Мілка, керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні.

Коментарі

Позначки: ,