У Львові на вулиці Винниченка будують нову камеру каналізаційного колектора (ВІДЕО)

Новини 26 Липня, 2021 295

У Львові на вулиці Винниченка розпочалися протиаварійні роботи на каналізаційному колекторі

Тривають роботи з ремонту аварійного колектора на вул. Винниченка. Як повідомив Іван Матківський, в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР, підрядна організація ТзОВ «Онур» проводить роботи з будівництва нової камери.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«На вул. Винниченка сталася аварійна ситуація – провалився колектор, якому понад 100 років. Пролягає він на глибині 9,5 метрів. ЛМКП «Львівводоканал» провів перші протиаварійні заходи – це розчищення і стабілізація провалля. Зараз підрядна організація ТзОВ «Онур», яка виконує роботи, облаштувала низ камери і проводить роботи з будівництва нової. Термін виконання – до двох тижнів. Утруднюють роботи погодні умови – коли падають дощі, то вони затоплюють камеру і доводиться викачувати і воду, і намул, щоб відновити роботи», – розповів Іван Матківський, в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР.

Нагадаємо, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету Львівської МТГ департаменту житлового господарства та інфраструктури кошти в сумі 1 870 610 грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів каналізаційного колодязя та загально-сплавного каналізаційного колектора на куті вул. М. Кривоноса і навпроти будівлі № 32 на вул. В. Винниченка.

 

Коментарі

Позначки: ,