У Львові на вулиці усім рекомендують носити з собою документи (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2020 2 356

Фото: "Слово і діло"

Садовий закликав штрафувати тих, хто порушує самоізоляцію У Львові міська комісія ТЕБ і НС рекомендує носити із собою документи.

Як пише «Четверта студія», як пояснив сьогодні, 1 квітня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, це безпека кожного, хто перебуває на вулиці. Він закликав усіх телефонувати у поліцію, кому відомо про людей, які поширюють режим самоізоляції.

«До Львова заїхала велика кількість людей. Ми  повинні знати хто є хто. І поліція буде контролювати тих людей, які повинні знаходитися на карантині, на самоізоляції. Якщо людина йде по вулиці, то можна подивитися по базі даних, по базі даних можна це перевірити. Це наша з вами безпека. Якщо людина приїхала із-за кордону, і вона дала зобов’язання два тижні бути на самоізоляції – це має бути зробленою. Якщо ви маєте такі факти. Якщо хтось це порушує – негайно телефонуйте в правоохоронні органи. Немає інших варіантів. Штрафувати і штрафувати. Тому що людина несвідомо може заразити велику кількість людей і можуть бути летальні випадки», – зазначив Садовий.

Результати комісії з надзвичайної ситуації у Львові. НАЖИВО

Опубліковано Андрій Садовий Середа, 1 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,