У Львові на вулиці Бандери планують облаштувати 70 паркомісць (ВІДЕО)

Новини 24 Червня, 2021 613

У Львові бруківку на вулиці Степана Бандери залили цементом, фото ГЛМЛ

До кінця року планують відкрити для проїзду вулицю Степана Бандери

У Львові до кінця року відкриють для проїзду вулицю Степана Бандери. Зараз ремонт триває на трьох ділянках. Загальна протяжність ремонту один кілометр.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Ремонт вулиці Бандери розпочався у вересні минулого року. Загальна протяжність 1 кілометр 50 метрів, а вартість ремонту – майже 210 мільйонів гривень.

“Валову частину ціни забирають інженерні мережі. Вони досить дорогі, щоб їх реконструювати, збудувати нові. Колектор 1200, 1000 і так далі. Різні частини перепідключення, водогін. Також, якщо глянути на план мощення. Та мощення – це ручна робота і теж вартує певних коштів. Так і складаються ціни всіх проектів”, – пояснює директорка комунального підприємства “Львівавтодору” Оксана Єстеферова.

Головний інженер компанії-підрядника Олександр Добоні каже, що найважче було збудувати колектор. Ця робота зайняла найбільше часу.

“Водопровід в поганому стані. Він постійно розривався, підтоплював нам траншеї. Слава Богу, найвищі моменти пройшли по будівництву колектора. Зараз займаємося в основному облаштуванням дорожньої частини. Добудовуємо ділянку колектора від Антоновича до УПА. Очікуємо кінцевих проектних рішень для того, щоб можна було приступити до облаштування пішохідної зони, тротуарів,” – розповідає Олександр Добоні.

Вулицю Бандери обіцяють відкрити до кінця цього року, якщо не буде нових правок до проєкту.

“Якщо ми отримаємо адекватні проектні рішення, які не будуть потім з часом змінюватись тоді я думаю, що це в силах”, – додає головний інженер компанії-підрядника.

Вулицю відкриватимуть поетапно. Першою – ділянку від Чупринки до Антоновича. Також на вулиці Бандери планують облаштувати 70 паркомісць.

Коментарі

Позначки: , ,