У Львові на відремонтованій Замарстинівській з’явились дорожні дефекти

Новини 03 Вересня, 2022 292

У Львові на відремонтованій Замарстинівській з’явились дорожні дефекти

Минуло два роки з часу ремонту вулиці Замарстинівської. За цей період на дорожньому полотні з’явилися дефекти.

Про це повідомив депутат Ігор Зінкевич, пише Четверта студія.

У зв’язку з цим, депутат ЛМР Ігор Зінкевич звернувся до начальника управління патрульної поліції Львівщини з проханням провести огляд дороги на дефекти, які з’явились невдовзі після ремонту.

“Ми ще до початку військового стану просили зробити виїзне засідання по даній ділянці вул. Замарстинівська і старалися донести, що дорога після ремонту на гарантії не більше двох років. Стан дороги такий, в якому були порушені норми, за час експлуатації видно, що зроблена вона неякісно. Але якщо пройде гарантійний термін, то роботи будуть проводитись за бюджетні кошти, а відповідальні органи не сильно поспішають фіксувати вади”, – зазначив Ігор Зінкевич.

Відтак Ігор Зінкевич звернувся до начальника Патрульної поліції Львівщини з проханням:

  1. Провести виїзне обстеження дорожнього полотна і ОДР на вулиці Замарстинівській на ділянці від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної.
  2. Перевірити ОДР на перехресті вул. Липинського-вул. Замарстинівська у м. Львові, чи відповідає вона затвердженій ОДР балансоутримувача вулиці.
  3. Запропонувати заходи щодо зменшення конфліктності перехресних потоків на перехресті вулиць Замарстинівська-Липинського у Львові.
  4. Перевірити зазначені факти огляду вулиці Замарстинівської у Львові на дотримання чинного законодавства.

Коментарі

Позначки: ,