У Львові на тиждень буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська

Новини 03 Липня, 2020 466

Фото ілюстративне. Джерело: ЛМР

З 7 липня

У Львові триває капітальний ремонт вул. Б. Хмельницького, роботи відбуваються на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної.

Як пише «Четверта студія», у прес-службі Львівської міської ради повідомили, що зараз підрядник — ТзОВ «Онур», облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно проводяться роботи по облаштуванню вуличного водопроводу, влаштовуються резерві футляри під підземні кабельні лінії і мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу. Відповідно з 7 липня буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького — Опришківська.

«З вівторка, 7 липня, буде перекрито для руху приватного транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького — Опришківська, у зв’язку з тим, що підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці.

Будемо намагатися, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту”, — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,