У Львові на перехресті Виговського-Городоцька стане менше заторів

Новини 10 Листопада, 2021 6 809

У Львові на перехресті Виговського-Городоцька стане менше заторів

У Львові на перехресті Виговського-Городоцька стане менше заторів.

Про це інформує партія “Варта”, пише Четверта студія.

Раніше на цій ділянці дороги була лише одна смуга руху, яка виконувала одразу дві функції – повороту на право в сторону центру та повороту наліво з виїздом з міста. Згідно норм ДБН дорога також мала б бути ширшою щонайменше на 20-30 сантиметрів, але на це чомусь ніхто не звертав уваги. Щоб вирішити цю проблему, Ігор Зінкевич більше року тому скерував звернення до посадовців Залізничної районної адміністрації з проханням зробити дві смуги руху для автомобілів.

Чиновникам знадобилося чимало часу, але головне – це результат. Дорогу нарешті розширили, що дало можливість не навантажувати вулицю Виговського, а водії відтепер можуть безпроблемно повертати у потрібному напрямку.

“Не потрібні були величезні капіталовкладення, але про такі банальні та прості речі посадовці часто забувають та не роблять їх, чим і ускладнюють весь трафік та створюють так звані “проблемні точки” Львова. Однією з таких “проблемних точок” якраз було перехрестя Виговського-Городоцька. Тепер додаткова смуга дозволить зменшити трафік на цій ділянці дороги, а розширення самого дорожнього покриття дає можливість повноцінного повороту”, – пояснює Ігор Зінкевич, голова транспортної комісії, депутат від “ВАРТИ” в ЛМР.

А ви відчули різницю “до” та “після” і чи стало менше заторів на цьому перехресті?”, – йдеться у повідомленні партії.

Коментарі

Позначки: , , , ,