У Львові на лаву підсудних сіла банда сутенерів, яку очолювали молода галичанка з уродженцем Росії

Новини 06 Липня, 2018 141

Фото ілюстративне. Джерело: uzhgorod.net.ua

У Львові судитимуть злочинне угрупування,  члени якого втягували неповнолітніх дівчат у зайняття проституцією.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, слідчими Шевченківського відділу Нацполіції повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

«Банда діяла у Львові упродовж листопада 2017 березня 2018 року. Організатор – 21-річна мешканка Пустомитівського району, її співучасники – 37-річний житель Пустомитівщини, а також 35-річний уродженець Російської Федерації.  Усі вони, відповідно до розприділених ролей, займались сутенерством», – зазначається у повідомленні.

Як інформує прес-служба обласної прокуратури,  до зайняття проституцією зловмисники залучили чотирьох дівчат з Львівщини, двоє із яких неповнолітні. Повій забезпечували відвертим одягом, контрацептивами, а також доставляли на автомобілі до обумовлених місць. Неслухняних – карали штрафами.  Одна година таких «послуг» вартувала 1500 грн.

Рекламу щодо надання особами жіночої статті послуг сексуального характеру порушники розмістили у мережі Інтернет і регулярно оновлювали.

Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду Львова для розгляду по суті.

«У раді доведення вини,  лиходіям загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна», йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,