У Львові на автомобіль скандального урбаніста вчепили GPS-трекер (ФОТО)

Новини 07 Квітня, 2021 137

У Львові на автомобіль скандального урбаніста вчепили GPS-трекер, фото Олег Шмід/ФБ

У Львові на автомобіль скандального урбаніста вчепили GPS-трекер.

Про це урбаніст і радник Садового Олег Шмід повідомив у Фейсбуці.

“Сьогодні я довідався, що Big Brother is watching мене також. І заодно побачив, як виглядає саморобний gsm-трекер, без вашого відома причеплений під авто. Я нечасто користуюсь автомобілем у Львові і ще рідше залишаю його на ніч під будинком. Але виглядає так, що хтось довго чекав того дня, коли машина таки буде залишена, тож вартувало мені не поставити її в гараж, як якийсь мудак чітко після того, як згасло світло в нашій квартирі, заліз під машину і пролежав там пів хвилини горілиць”, – йдеться у повідомленні.

Як виявилося, чувачок не діставав з-під машини котика і не клав там закладку для друзів. Він чіпляв на міжколісну балку самопальний пристрій, завдяки якому якісь
довбодятли мали би спостерігати, як моя машина простоює більшість часу в гаражі. Вони, мабуть, не знають, що так буває, і сподівалися на інформативний моніторинг, але цього разу їм вдалося відмоніторити лише мій шлях до СТО, де слідчі без зайвих зусиль ідентифікували зображений на фото самопал.

“Я і моя родина просто вражені такою увагою! Кого і з якою метою цікавить моє пересування?? Контроль мого графіку? Бажання створити провокацію на дорозі? Дякую що попередили! Звертаюся до тих, кого турбує безпека. Хоч би раз на тиждень заженіть свою автівку на яму, перевірте чи не приліпили якісь добродії свого інформатора!”, – зазначає Олег Шмід.

Сьогодні я довідався, що Big Brother is watching мене також. І заодно побачив, як виглядає саморобний gsm-трекер, без…

Опубліковано Олегом Шмідом Вівторок, 6 квітня 2021 р.

Коментарі

Позначки: , , ,