У Львові на аукціон виставлено три земельні ділянки

Новини 22 Березня, 2022 109

У Львові на аукціон виставлено три земельні ділянки

Тил має працювати на економіку країну. Так, Львів готується до земельного аукціону – другого з початку року та першого в умовах війни. Як повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, місто проаналізувало сьогоднішні потреби бізнесу і сформувало якісні пропозиції для торгів. Відтак, на продаж виставлено три земельні ділянки – під промислові потреби, під торговельні зони та для індивідуального будівництва.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Земельний аукціон відбудеться через місць, тож підприємці мають час зорієнтуватися і, за потреби, особисто відвідати ділянки.

Львівська міська рада підготувала весь потрібний пакет документів на землю для майбутніх покупців. До пропонованих ділянок підведені всі комунікації, вони розташовані в місцях, де є зручне транспортне сполучення.

Так, вперше цього року місто продає ділянку під офіси, а саме – для будівництва та обслуговування адмінбудівель, офісних будівель, які займаються підприємницькою діяльністю. Йдеться про 0,19 га на вул. Городоцькій, 355-а. Це одна із магістральних вулиць Львова. Тут є всі комунікації, район забудований, поблизу логістична зона із такими сусідами як «Метро» та «Епіцентр». Стартова ціна – 2,9 млн грн.

Другий лот – на вулиці Бескидській, тут місто продає під промислові потреби 0,64 га землі, а саме – для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель, підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна лота – понад 5,17 млн грн. Кадастровий номер 4610137200:08:012:0105

Ще одну ділянку продають на вулиці Роксоляни (ділянка 1-24) для будівництва та обслуговування індивідуального зблокованого житлового будинку, господарських будівель і споруд. Йдеться про 0,1 га землі. Кадастровий номер 4610136300:06:008:0090. Початкова ціна продажу лоту – 1,3 млн грн», – повідомив Любомир Зубач.

За словами посадовця, електронна форма аукціону, яка торік запрацювала у Львові, є особливо зручною в умовах воєнного часу. Вона значно спрощує процедуру продажу землі та надає можливість придбати ділянку, не виїжджаючи спеціально до Львова.

Додаткова інформація про торги – за посиланням.

Коментарі

Позначки: