У Львові мотоциклісти і автомобілісти влаштували дрифтинг біля супермаркету на Сихові (ВІДЕО)

Новини 17 Січня, 2021 6 281

Скриншот відео ФБ/Vyacheslav Anisimov

Дійові особи: моцик «Глово», «Газелька», «Smart4two», пару гавриків і п’яна панянка

У Львові водії влаштували шрифт на стоянці біля супермаркету «Арсен» у Сихівському районі міста.

Як пише «Четверта студія», Vyacheslav Anisimov опублікував у Facebook відео, де біля сихівського супермаркету «Арсен» дрифтують машини.

«Vyacheslav Anisimov опублікував у Facebook відео, де біля сихівського супермаркету «Арсен» дрифтують машини. Поки діти катаються на санках, дорослі шукають пригод для себе і влаштовують справжні змагання», – зазначається у повідомленні «Сихів Медіа» у ФБ.

«Дійові особи: моцик Глово, Газелька, Smart4two, пару гавриків і п’яна панянка яка їх всіх голосно сварила. Місце дії: Арсен на Сихові», – зазначачив у коментарі до відео Vyacheslav Anisimov, яке він оприлюднив на своїй сторінці у ФБ.

Довідково. Дрифт  – техніка проходження поворотів і вид автоспорту, що характеризуються проходженням поворотів з навмисним зривом провідної осі і прохід у керованому заносі на максимально можливій для утримання на трасі кута швидкості, що вимагають від автомобіля наявності задньої тягово-ковзної осі (можна також виконувати на повному приводі). У більшості випадків використання такого заносу є не найшвидшим способом проходження поворотів, але досить ефектним і видовищним, завдяки чому змагання з цього виду автоспорту приваблюють багато глядачів. Змагання повинні проводитися на асфальті або на льоду. В українській мові також використовується термін «керований занос» і зустрічається слово «дрифтинг».

Коментарі

Позначки: , , , , , ,