У Львові молодики вчинили криваву розправу у таборі закарпатських ромів: четверо поранених, один загиблий

Новини 24 Червня, 2018 42

Фото ілюстративне. Джерело: politeka.net

У Львові вночі група молодиків скоїла напад на табір  ромів  розташований на околиці міста.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції області, напад на табір ромів стався вночі 23 червня.

«О 23.25, до поліції надійшло повідомлення про те, що у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір у якому проживають громадяни ромської національності. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські припинили правопорушення та затримали семеро осіб, причетних до нападу», – зазначається у повідомленні.

На момент прибуття поліції, від отриманих ймовірно ножових поранень,  одна особа загинула (ромської національності), ще четверо осіб ромської національності отримали травми і госпіталізовані в лікарню.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  24 червня о 02:00, надійшло повідомлення від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про те, що у Львові по вул. Трускавецькій о 23:30, невідомі напали на табір ромів, внаслідок чого четверо осіб отримали ножові поранення, а саме: 1999 року народження, житель м. Мукачево Закарпатської області, госпіталізований у Львівську МКЛ № 8; 1994 року народження, житель с. Рівне, Мукачівського району, Закарпатської області – смерть до прибуття бригади швидкої медичної допомоги; 1988 року народження, жителька с. Буркатове, Мукачівського району, Закарпатської області –амбулаторне лікування; 2008 року народження (дитина), житель с. Буркатове, Мукачівського району, Закарпатської області –амбулаторне лікування.

За інформацією городян, на околиці Львова, в районі вул. Трускавецька,  в таборі проживають роми із Закарпатської області.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,