У Львові медики виступили проти облаштування шпиталю у поліклініці (ВІДЕО)

Новини 17 Березня, 2021 876

Фото: ФБ/Наталія Шелестак

У Львові медики поліклініки на вулиці Мазепи проти облаштування у їхньому закладі шпиталю. Про це вони повідомили комісію на чолі із мером міста Андрієм Садовим.

Про ситуацію у Facebook написала депутатка “Варти” Наталія Шелестак. Інформацію підтвердили у пресслужбі Львівської міської ради, пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

У поліклініці на вулиці Мазепи є можливість розгорнути 150 ліжок, тож комісія мала оглянути приміщення.

“На зустрічі із медиками поліклініки їм довели рішення комісії ТЕБ і НС, яке є за законом обов’язковим до виконання. Після зустрічі міський голова, представники депутатського корпусу та керівники поліклініки оглянули приміщення”, — сказала керівниця пресслужби Львівської міської ради Христина Процак.

У лікарні проти, адже керуватиме таким “шпиталем” інший лікар.

“Найбільш неприємне, чому зібрався колектив, чому піднялося це питання, це все віддається під головування головного лікаря Лікарні швидкої допомоги, це є зовсім інша установа. Ми не розуміємо, як директор однієї школи, може прийти в другу школу, якісь забирати приміщення і місця, це зв’язано з роботою колективу, лікарського, медичного персоналу”, — розповіла лікарка-кардіологиня 2-ї міської поліклініки Алла Тімен.

Згідно з рішенням міської ТЕБ і НС, облаштувати мобільні шпиталі мають до кінця березня-початку квітня.

Коментарі

Позначки: , ,