У Львові масштабна аварія на водогоні: центр міста без води, змінено рух трамваїв (ФОТО)

Новини 10 Лютого, 2021 1 110

Фото: Гаряча лінія міста Львова

Витік води на вул. І.Франка комунальники обіцяють усунути до 20.00

У Львові на вул. І. Франка, 21 стався аварійний порив на трубопроводі діаметром 600 мм. На місце аварії вже виїхали бригади підприємства.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на «Гарячій лінії міста Львова» у ФБ.

Як зазначається, роботи триватимуть орієнтовно з 10.00 год. і до 20.00 год. На час робіт буде перекрито цю ділянку для руху транспорту, а також без водопостачання буде вся центральна частина міста.

Також буде призупинено водопостачання до всієї центральної частини міста.

“Все буде залежати від складності робіт. Лише коли розкопаємо місце витоку, можна буде чіткіше сказати про терміни робіт. Сподіваємося, що все вдасться завершити швидше”, — повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Через аварійні роботи на вулиці Франка, трамваї №3, №8 та №9 курсуватимуть за зміненими маршрутами

Як повідомили у прес-службі ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з аварійною ситуацією, витік води на вулиці Франка, 21, рух трамвайних маршрутів №3 та №8 тимчасово закорочено, а рух трамвайного маршруту №9 через вулицю Городоцьку.

На час ремонтних робіт трамвайний маршрут № 3 курсує від вулиці Мушака (Академія Мистецтв) до вулиці Княгині Ольги (Аквапарк) та у зворотному напрямку. Трамвайний маршрут №4 – без змін. Трамвайний маршрут №8 курсуватиме – вулиця Мушака (Академія Мистецтв) – вулиця Вернадського та у зворотному напрямку. Також трамвайний маршрути №9 курсуватиме від вулиці Торф’яної через вулицю Городоцьку до площі Двірцевої.

Опісля завершення ремонтних робіт трамвайні маршрути курсуватимуть за звичними маршрутами.

Коментарі

Позначки: , , , , ,