У Львові люди викликали поліцію через ремонт вул. Степана Бандери

Новини 18 Жовтня, 2020 10 060

Фото ілюстраційне. Джерело: "Львів містор натхнення"

Через скарги мешканців нічні роботи призупинять

У Львові із 15 жовтня «Онур» почав ремонтувати вул. Бандери цілодобово. Вночі у суботу, 17 жовтня, львів’яни викликали поліцію через шум від проведення ремонту вул. Степана Бандери. У Львівській міськраді повідомили, що підрядник почав працювати цілодобово, однак через скарги мешканців нічні роботи призупинять.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ZAXID.NET.

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, на вул. Бандери підрядник з 15 жовтня розпочав працювати у три зміни. Однак, враховуючи побажання мешканців та скарги, вночі 17 жовтня роботи призупинили та перевели на двозмінний графік.

«Для забезпечення мінімальної тривалості ремонтних робіт, з четверга підрядник перейшов на цілодобовий режим роботи. До того необхідно було провести всі підготовчі роботи. На жаль, сьогодні вночі близько 02:30 поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців. Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», – сказав Андрій Білий.

Нагадаємо, що 28 вересня частину вул. Бандери від вул. Чупринки до вул. Антоновича закрили на ремонт. Це перший із трьох етапів реконструкції вулиці: далі на ремонт закриють ділянку від Антоновича до Героїв УПА, а потім – від Героїв УПА до Городоцької.

Реконструкцією вулиці Бандери за майже 210 млн грн займатиметься ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за проектом, розробленим ТзОВ «ТрамДорПроект».

Коментарі

Позначки: , ,