У Львові люди гинуть від чадного газу, а міська влада на звернення не реагує

Новини 09 Лютого, 2020 231

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові мешканці закликають працівників відповідних служб вжити заходів, щоб почала працювати витяжка-стояк у житловому будинку на вул. М.Хвильового.

Як пише «Четверта студія», у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Nazarko Hamkiv зазначив, що існує «великий ризик отруєння чадним газом».

«Вул. М. Хвильового, 14а, не працює витяжка-стояк у будинку. Кожен сусід відчуває, що готується поверхом вище чи нижче. Звертався усно до інженера про дану проблему. Великий ризик отруєння чадним газом. Щось ніби робили, перевіряли… Але нічим дане питання не завершилось. Прошу посприяти, аби відповідальні за техніку безпеки інженери, виконали свою роботу», – зазначається у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Nazarko Hamkiv.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Як повідомлялося, у 2019 році у місті Львові трапився 61 випадок отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 129 осіб (з них 40 дітей).  8 осіб загинуло. У Львові з початку 2020 року, 9 людей отруїлися чадним газом.

З початку 2020 року, року на території області внаслідок отруєння чадним газом доставлено в лікувальні заклади 21 особу, з них 13 дітей.

Коментарі

Позначки: , , ,