У Львові лікар військового госпіталю побив жінку-лікаря, – соцмережі

Новини 23 Квітня, 2021 1 469

Фото: ФБ/Ніна Мединська

Повідомляється, що подія сталася 22 квітня

У Львові лікар-хірург військового госпіталю влаштував інцидент з побиттям жінки, яка тримала на руках дитину та завдав удари по тілу її батьку, який став на захист доньки.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Ніна Мединська у ФБ.

Як зазначає у своєму дописі Ніна Мединська, інцидент стався 22 квітня на вулиці Драгана через припаркований автомобіль, а сама Ніна Мединська за фахом також лікар.

«22.04.2021 року приблизно о 17.00 год. я зі своїм сином, якому 7 місяців, приїхала додому до своїх батьків на вулицю Драгана, 34 в м. Львові. Припаркувавши своє авто, я виймала сина з автокрісла, і зауважила, що на нас із сином їде автомобіль під керівництвом лікаря-хірурга Львівського військового госпіталю! Він рухаючись на нас став кричати, щоб я від‘їхала своїм авто, яке припаркувала під вікнами своїх батьків, які проживають на першому поверсі. Я сказала, що тут проживають мої батьки, я на руках несу дитину і речі, відповідно переставляти авто я не буду, тим більше, що я припаркувалася у відведеному місці! На що він  став відповідати мені нецензурною лайкою і погрожував фізичною розправою. Приблизно через хвилину, він вийшов зі свого авто марки «Форд», модель на емоціях я не запам‘ятала, і почав наносити мені удари ногами по нижній частині тіла, я в той час тримала на руках дитину! Цю перепалку з вікна побачили мої батьки, тато вийшов мені на захист. Ця особа почала наносити удари ногами моєму татові, і почав називати його нецензурними словами. Мій батько восени переніс важку операцію на серці, відповідно вся наша сім‘я створює йому відповідні умови для того, щоб він добре почувався! А громадянин наносив йому удари! Сусіди та перехожі допомогли нам із батьком зайти додому, а негідник утік з місця пригоди! Знайомий цього негідника проживає в сусідньому будинку, повідомив нам його ім‘я, прізвище та посаду.

Хочу підкреслити, що я теж лікар, лікар, який допомагає людям стати батьками, а мені, на руках із сином він наносив удари! Також Україно, зверни уваги, які сини твої тебе захищають! Роблять шкоду жінці з дитиною і її батькові! Вся вище описана ситуація є зафіксована на камерах відеонагляду! Фото машини додаю! Хочу додати – з такими патріотами і агресорів не потрібно!»,- зазначається у дописі Ніни Мединської у ФБ.

Коментарі

Позначки: ,