У Львові «ЛеоКарт» обіцяють видавати через ОСББ

Новини 18 Лютого, 2022 210

Але не усім

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», пільговики зможуть отримати транспортні картки «ЛеоКарт» через свої ОСББ. Зараз у місті напрацьовують такий механізм видачі пільгових транспортних карток.

Про це пише Четверта студія.

«На сьогодні маємо близько пів сотні ОСББ, голови яких готові видавати пільгові «ЛеоКарт» через об’єднання співвласників. Це дасть можливість пільговим категоріям населення отримати свої «ЛеоКарти», не виходячи з дому», – зауважив очільник ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Як зазначають у ЛКП «Львівавтодор», попередні дедлайни є такими: до 25 лютого на сайті «ЛеоКарт» має бути розміщена форма реєстрації для ОСББ, які готові централізовано видавати картки пільговикам. Впродовж 25 лютого – 10 березня ОСББ зможуть зареєструватися, а з 22 по 25 березня – отримати надруковані картки та, відповідно, видати їх власникам.

У комунальному підприємстві наголошують, що отримати картки через ОСББ зможуть ті пільговики, які подавали документи раніше. Також такий механізм видачі пільгових карток  не стосується учнів та студентів.

Як додали у ЛКП «Львівавтодор», на вчора у Львівській МТГ видали понад 40 тис. пільгових транспортних карток.

Коментарі

Позначки: , , ,