У Львові комунальники під час карантину вимикають електроенергію жителям багатоповерхівок (ВІДЕО)

Новини 26 Березня, 2021 1 198

Скриншот відео ФБ/Сихів Медіа

Постраждалі звернуться до правоохоронців

У Львові працівники ЛКП “Житловик-С” вимкнули світло в одній з квартир в будинку за адресою вул. Чукаріна. Здавалося б, працівники ЛКП прийшли та вимкнули світло за неоплату, все логічно. Проте, мешканку квартири, де “відрізали” світло, не попередили про майбутні дії, а під час карантину вимкнення світла, газу та води тимчасово заборонено за рішенням Уряду України.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Сихів Медіа» у ФБ, де оприлюднено відео з місця події.

«На відео з камери спостереження три працівники ЛКП “Житловик-С” вимкнули світло в одній з квартир на 7-му поверсі в будинку за адресою вул. Чукаріна, 30. Це трапилось 24 березня, близько 12:40. Дві жінки та електрик стояли поруч з електрощитком, поки одна з занепокоєних мешканок 7-о поверху не звернулась до них та поцікавилась що вони роблять. Після чого працівники ЛКП “Житловик-С” покинули поверх.

Здавалося б, працівники ЛКП прийшли та вимкнули світло за неоплату, все логічно. Проте, мешканку квартири, де “відрізали” світло, не попередили про майбутні дії, а під час карантину вимкнення світла, газу та води тимчасово заборонено за рішенням Уряду України (ознайомитись з ним можна тут: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20#Text). Також додамо, що ЛКП “Житловик-С” не мало права самовільно вимикати електроенергію, адже за це відповілає ЛКП “Львівобленерго”.

Постраждалі планують звернутися до правоохоронців та надіслати скаргу на “Гаряча лінія міста Львова”, – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,