У Львові комунальники ігнорують людей з інвалідністю (ФОТО)

Новини 25 Лютого, 2021 273

Фото: ФБ/Сергій Притула

Міські чиновники на словах декларують “місію і обов’язок допомагати”, а паркомісця для інвалідів до цього часу завалені великими почорнілими брилами льоду і купами снігу

У Львові чиновники і комунальники на словах розказують про “місію і обов’язок допомагати”, а снігова «навала» наочно продемонструвала, як у місті ставляться до людей з особливими потребами.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють користувачі соцмереж.

«Вже є місяць після того снігу? А снігу у Львові ще багато. Вчора намагався запаркуватися в центрі. Шукаю місце під знаком “Для людей з інвалідністю”. Деякі місця зайняті авто без відповідних позначок, а деякі просто завалені снігом. Проспект Шевченка біля книгарні, вул. Чайковського, Приватбанк навпроти Філармонії, і далі, біля Райфайзен банку, далі, вул. Ковжуна. Біля Жоржу, звичайна парковка, декілька місць під снігом, а тут, поруч просто люк в Полтву, відкрити і скинути сніг, як колись…», – написав на своїй сторінці у ФБ Сергій Притула, який оприлюднив світлини з  місця події.

«Якщо знаєте відповідальних, затегайте тут, хочу почути про “місію і обов’язок допомагати”, – наголошує Сергій Притула у своєму дописі.

Вже є місяць після того снігу?
А снігу у Львові ще багато.
Вчора намагався запаркуватися в центрі.
Шукаю місце під…

Опубликовано Сергій Притулой Среда, 24 февраля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , ,