У Львові із 1 листопада для проїзду транспорту відкриють перехрестя вулиці Степана Бандери – Антоновича

Новини 28 Жовтня, 2021 136
Реконструкція вулиці Степана Бандери. Фото: ЛМР

Реконструкція вулиці Степана Бандери. Фото: ЛМР

З понеділка, 1 листопада, для проїзду транспорту буде відкрито перехрестя вул. С. Бандери – вул. Антоновича. Відтак, вулиця Бандери стане проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Відкритими ділянками відновлять рух транспорту, зокрема громадського.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Львівська міська рада.

«З 1 листопада ми відкриваємо для проїзду перехрестя з вул. Антоновича. Відтак буде відкритий проїзд на вул. Русових і вул. Митрополита Андрея. Тому з понеділка, з 08.00 год, по цих ділянках зможе курсувати транспорт, зокрема громадський, за винятком трамвая», – повідомив Микола Власюк.

Нагадаємо, на вул. С. Бандери триває реконструкція. Проектно-кошторисна документація була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проектом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», – 209 499 990 грн.

Про зміни в русі громодського транспорту, у зв’язку з відкриття для проїзду перехрестя вул. С. Бандери – Антоновича, буде повідомлено додатково.

Коментарі

Позначки: ,