У Львові інвестиційно привабливі земельні ділянки повинні продаватися на аукціоні, – депутат

Новини 06 Лютого, 2021 192
Фото: Олексій Різник.

Фото: Олексій Різник.

На черговому засіданні комісії архітектури,  містобудування та розвитку територій Львівської міської ради депутати розглянули близько 120 питань порядку денного.

За результатами засідання було прийнято низку рішень, а також надано кілька протокольних доручень з метою уніфікування адміністративних процедур, а також вирішення питань, які довго не вирішувалися.

Зокрема, мова йде про вільні земельні ділянки, які можуть бути продані на аукціоні з метою наповнення місцевого бюджету. Відносно них комісія дала доручення управлінню земельних ресурсів підготувати одночасно кілька проєктів ухвал.

Голова комісії архітектури,  містобудування та розвитку територій Львівської міської ради Олексій Різник пояснив: «Земельні ділянки, які не можуть бути продані з аукціону, пропонуємо долучати до існуючих землекористувачів. Щодо  тих земельних ділянок, які можуть бути інвестиційно привабливі, необхідно  одразу готувати проєкти ухвал про внесення їх на аукціон з метою пришвидшення реалізації, а також наповнення  бюджету Львова».

Детальніше з перебігом засідання комісії можна ознайомитися тут .

Коментарі

Позначки: , , , ,