У Львові хочуть звільнити Руслана Забілого, – журналіст

Новини 18 Вересня, 2019 190

Руслан Забілий. Фото: lb.ua

Львівська журналістка висловила занепокоєння щодо публікацій, які  можуть завдати репутаційних втрат Музею «Тюрма на Лонцького», і закликала колег-журналістів ретельно перевіряти і уточнювати інформації перед публікацією.

Про це йдеться у дописі журналістки  Анни Джунківської у ФБ, де вона, зокрема, висловлює свою позицію щодо звільнення Володимира В‘ятровича  і закликає не допустити звільнення його соратника – Руслана Забілого, «на захист якого  стануть тисячі людей».

«Розібралися з Володимиром В’ятровичем, а тепер взялися за Руслан Забілий? Я завжди максимально толерантно намагаюся ставитися до колег-журналістів, навіть коли вони вперто пробивають дно. Дуже хочу вірити, що це лише помилка, а не спроба очорнити Національний музей “Тюрма на Лонцького”, його керівництво і усіх науковців, які там працюють.

Я поясню для тих, хто не надто розуміється:

“Тюрма на Лонцього” – це національний музей, а не державне підприємство.

Національний музей не має, і не може мати, стосунку до справ самоврядування і комунальних питань.

І останнє, своїми “статтями” ви, шановні колеги, завдаєте репутаційних втрат Музею і його працівникам.

Ну, і коли вам щось говорять у міськраді, то певно можна ще перевірити, що це за ДП.

Я розумію, що багатьом був не зручним В’ятрович. Таким самим “не зручним” залишається Забілий, як його соратник.

Руслан – чесна, порядна і принципова людина, а отже будьте певні, що коли ви прийдете по нього, то на його захист стануть тисячі!

Зрештою, згадайте, одного разу вже приходили і чим це закінчилось. «Високий Замок» online, ми чекаємо спростування!», – йдеться у дописі Анни Джунківської.

Скриншот ФБ

Коментарі

Позначки: , , ,