У Львові хочуть побудувати наземний пішохідний перехід

Новини 28 Березня, 2024 97

Батьки учнів та мешканці району скаржаться про відсутність пішохідного переходу та постійні порушення водіями швидкісного режиму

Сьогодні, 28 березня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутатка фракції “Європейська Солідарність” Тетяна Шевченко скерувала звернення до міського голови Львова з проханням облаштувати підвищений наземний пішохідний перехід на вул. Науковій, 92.

Про це пише Четверта студія.

“До мене звернулися батьки учнів ліцею № 66, що по вул. Науковій, 92 та мешканці навколишніх будинків з приводу складної безпекової ситуації на дорозі поруч з головним входом до ліцею.Щодня, даною ділянкою вулиці Наукової користується велика кількість мешканців мікрорайону, які прямують до зупинок громадського транспорту та учні, що прямують на навчання до ліцею, а також для проведення свого дозвілля на спортивних та дитячих майданчиках.

Батьки учнів та мешканці району скаржаться про відсутність пішохідного переходу та постійні порушення водіями швидкісного режиму на даній ділянці, що призводить до неможливості безпечного переходу вулиці та загрожує життю та здоров’ю мешканців, зокрема дітей” – пояснила Тетяна Шевченко.

За словами депутатки, щоб розв’язати проблему, потрібно облаштувати пішохідний перехід, який надасть можливість безпечного та зручного переходу дороги та одночасно буде засобом для стримування швидкості руху авто.

“Прошу надати доручення відповідним службовим особам Львівської міської ради забезпечити невідкладне облаштування підвищеного наземного пішохідного переходу шириною не менше 5 метрів на вул. Науковій у Львові напроти головного входу до ліцею №66” – заявила Шевченко.

Коментарі

Позначки: , ,