У Львові городяни моляться біля унікальної ікони (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 05 Липня, 2020 2 301

Фото: ФБ/Архикатедральний Собор св. Юрія

З 5 по 13 липня в Архикатедральному Соборі св. Юрія відбуватиметься дев‘ятиденне моління перед мозаїчною іконою Матері Божої Неустанної Помочі

У першу неділю липня, в УГКЦ відзначають свято Матері Божої Неустанної Помочі. З цієї нагоди, починаючи відсьогодні, 5 липня, щодня упродовж 9-ти днів, в Архикатедральному Соборі святого Юра у Львові в особливий спосіб молитимуться до Богородиці, просячи про мир і спокій, за мир і здоров’я і всі потрібні благодаті.

Як пише “Четверта студія”, на сторінці Архикатедрального Собору св.Юра у ФБ повідомляється, що 4 липня  по завершенню Великої Вечірні з Литією Високопреосвященний ІГОР, Митрополит Львівський, у співслужінні зі священнослужителями Архикатедрального Собору Святого Юрія Побідоносця та запрошеним духовенством на подвірʼї Собору освятив мозаїчну ікону Матері Божої Неустанної Помочі. Ікону в техніці мозаїки написав о. Євген Андрухів.

“З неділі, 5 липня,. і по 13-е липня включно, в Архикатедральному Соборі св. Юрія відбуватиметься дев‘ятиденне моління перед мозаїчною іконою Матері Божої Неустанної Помочі. А саме: після вечірніх Богослужень звершуватиметься Акафіст до Пресвятої Богородиці, Вервиця та відбуватиметься розважання”, – зазначається у повідомленні.

Як повідомляється, “девятиденне моління перед мозаїчною іконою Матері Божої Неустанної Помочі. Слово митр. прот. Романа (Роман Кравчик), настоятеля Архикатедрального Собору св. Юрія Побідоносця”.

 

 

«ЗАСТУПНИЦЕ УСЕРДНАЯ»

ДЕВ‘ЯТИДЕННЕ МОЛІННЯперед МОЗАЇЧНОЮ іконою Матері БожоїНеустанної Помочі. Слово митр. прот. Романа (Роман Кравчик),настоятеля Архикатедрального Собору св. Юрія Побідоносця.«ЗАСТУПНИЦЕ УСЕРДНАЯ» – співає октет «Теофорос», соліст – о. Микола Стручинський. Запис 2007 року.

Опубліковано Архикатедральний Собор св. Юрія Пʼятниця, 3 липня 2020 р.

«ЗАСТУПНИЦЕ УСЕРДНАЯ» – співає октет «Теофорос», соліст – о. Микола Стручинський. Запис 2007 року.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,