У Львові городяни мітять зеленкою ромів, які грабують людей (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 11 Січня, 2021 24 392

Ілюстрація: Л.О.В.Ц.І./ФБ

У місті зловили грабіжників та влаштували їм самосуд

Вчора, 10 січня гастролера зі столиці, який «промишляв» крадіжками з кишень львів’ян покарали. Небайдужі облили йому лице зеленкою.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Варта 1», про це повідомляє Роксолана Лісовська у групі Л.О.В.Ц.І.

“А ви знали, що цієї зими актуальним є зелений колір? (відтінок аптечної зеленки). Всім ТАКИМ до лиця.

Можливо до Львова дорогу забуде. Щасливої дороги і всього найкращого йому побажаємо.” – йдеться у дописі.

Чоловіка, який уже встиг відзначитись 5 січня на крадіжці у Львові, звати Пап Андрій Калманович. Він хотів викрасти телефон у дівчини.

Тоді його передали у райвідділ поліції, чим закінчилася справа, однак невідомо.

Чоловік не вперше потрапляє у поле зору поліції, очевидців та ативістів, які боряться з кишеньковими злодіями і не лише у Львові. Раніше його кілька разів затримували за пограбування у Києві. Що цікаво, Пап  Андрій Калманович часто ходить у жіночому одязі. А на сторінці у соцмережі взагалі перебуває в образі жінки.

Як розповіли у  Телеграм-каналі “Київ Оперативний”: “Колеги зі Львова зловили мерзенних грабіжників-крадіїв та влаштували їм трохи самосуду.  На жаль, так відбувається у 2021, бо “всеодноїхнесадять”, а людям якось захищати своє майно потрібно.” – повідомили на каналі і опублікували відео, як грабіжникам пояснили, що грабувати жінок, дітей, перехожих не гарно.

Додамо, що львівська група “Л.О.В.Ц.І”, як зазначають її адміністратори, створена для активного і якісного набору добровольців, які мають бажання змінити на краще своє місто та країну. У мірі можливостей очистити Львів від злодіїв, несправедливості. Спільнота вже неодноразово відзначалася боротьбою з крадіжками осіб ромської національності, хоча й наголошують, що для них головне — боротьба зі злочинністю в місті, не залежно від національної, расової, статевої приналежності.

Як повідомлялося, у Львові роми оселилися в готелі у центрі міста.

 

 

Як повідомила на сторінці “Варта 1” у ФБ Nika Shtadt, цього ж дня, 10 січня, малолітні злодії-роми пограбували її.

“Протягом години,сама їх вистежила, сфотографувала та роздобула відеодоказ крадіжки(весь матеріал надала для опрацювання поліції).Тепер буду пильно стежити запроцесом розслідування моєї справи,а також закликаю доєднуватись постами тих,хто також постраждав від дій цих недолюдей,щоби наші справи не спустилися як то кажуть”на гальмах”, – зазначається у дописі.

“Мешканці та гості міста Львова! БУДЬТЕ ПИЛЬНІ! О 12.10 ранку, ці малолітні злодюги викрали у мене гаманець.НА ХОДУ! Усіх подробиць писати не буду лише скажу,що протягом години, сама їх вистежила, сфотографувала та роздобула відеодоказ крадіжки (весь матеріал надала для опрацювання поліції). Тепер буду пильно стежити запроцесом розслідування моєї справи, а також закликаю доєднуватись постами тих, хто також постраждав від дій цих недолюдей, щоби наші справи не спустилися як то кажуть”на гальмах”.

Бо дуже дивує той факт, що про цих злодюг, знають у середмісті, практично усі працівники магазинів, готелів та і самі поліціянти, які їх уже неодноразово затримували (та і я уже бачила про них не один пост на ФБ), а вони, чомусь, знову і знову опиняються на волі. Цього разу їх також затримали і доставили до відділку в акурат до мого приходу (так,що виходить, що постаждала від них не я одна). ТА ЧИ НАДОВГО ЗАТРИМАЮТЬСЯ вони там цього разу?! КОЛИ ЇХ ,НАРЕШТІ,ЗАСАДЯТЬ до якоїсь дитячої спецустанови?! КОЛИ ПЕРЕСТАНУТЬ СТАЖДАТИ ВІД НИХ ІНШІ ЛЮДИ?
Хочу щиро подякувати екіпажу поліції 121 (Танчину Ю.М. та Охримчуку О.З.),до яких я звернулася по допомогу, за консультацію у моїх подальших(після самостійних) діях, бо зі мною таке трапилось уперше, і за те, що, навіть, али грошей на транспорт, щоби я після усіх своїх пригод, таки, якось дісталася свого дому”,- зазначається у дописі.

❗❗❗Шановні мешканці та гості міста Львова! БУДЬТЕ ПИЛЬНІ! Пишу цей пост для привернення Вашої уваги.
Сьогодні ,о 12.10…

Опубликовано Nika Shtadt Воскресенье, 10 января 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,