У Львові стартував автопробіг проти незаконних смуг громадського транспорту (ФОТО)

Новини 28 Червня, 2020 3 446

Фото: ФБ/Володимир Гой

Автопробіг має на меті привернути увагу до відсутності змін у якості громадського транспорту міста

У Львові сьогодні, 28 червня, від “Арени Львів”  стартував автопробіг проти незаконних смуг громадського транспорту.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ Володимир Гой., який оприлюднив світлини з місця події.

Як повідомлялося,  28 червня о 10:30 від “Арена-Львів” стартує  автопробіг.

Як повідомляли організатори, “28 червня, в День Конституції України, небайдужі громадяни, символічно реалізовуючи свої конституційні права, приєднуються до автопробігу вулицями Львова, для того, щоб привернути увагу до проблем та щоб показати своє ставлення до недавніх змін у організації дорожнього руху та відсутності змін у якості громадського транспорту.

Спочатку зберемося біля Арени Львів на 10:30, де кожен зможе підписати колективну заяву до ДБР, прокуратури, та інших компетентних органів щодо розтрати державних коштів на вулиці Липинського та вулиці Стрийській.  Маршрут руху будемо визначати спільно.

Наші вимоги:

1. Розпустити міську комісію з безпеки дорожнього руху.

2. Створити нову комісію, яка буде складатися виключно з осіб, які мають освіту у сфері організації, будівництва, безпеки дорожнього руху.

3. Скасувати смуги для руху громадського транспорту до моменту розробки механізму реального обчислення погодинно пропускної здатності смуги при залишенні її для всіх та при виділенні для громадського транпорту. (хоча би на таких спірних вулицях як Пасічна, Кульпарківська, на виїздах з міста, та інших).

У випадку невиконання наших вимог, наступними діями будуть організовані акції біля Львівської міської ради, Львівавтодору, Львівелектротрансу та інших підприємств, працівники яких є членами комісії з безпеки дорожнього руху, але про це пізніше.

Разом – ми сила. Пам’ятайте, це стосується кожного, і якщо наше обурення буде лише у коментарях під постами – такі безчинства з’являться на всіх вулицях”, – зазначається у дописі.

“Пам’ятайте, ми добились відміни на Липинського та Стрийській. Але не давайте слабину! Організатори: небайдужі мешканці міста Львова”, – наголошується у дописі ГО “За якісний транспорт”.

Коментарі

Позначки: , , ,