У Львові горіло горище п’ятиповерхової новобудови (ВІДЕО)

Новини 18 Лютого, 2020 212

Скриншот відео

Знищено дах на площі 20 кв.м.

У Львові рятувальники ліквідували пожежу на горищі.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-центр ГУ ДСНС у Львівській області, 16 лютого о 21:45,  надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Дорога Кривчицька, 17-А. Пожежа виникла на горищі п’ятиповерхової будівлі.

Львів: рятувальники ліквідували пожежу на горищі

Львів: рятувальники ліквідували пожежу на горищі16 лютого о 21:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Дорога Кривчицька, 17-А. Пожежа виникла на горищі п’ятиповерхової будівлі.До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області.Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.Завдяки професійним діям рятувальників, вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. Пожежу вдалось локалізувати о 22:11 та ліквідувати 22:13 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 20 кв.м.До ліквідації пожежі залучили 18 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.Причини виникнення займання встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Понеділок, 17 лютого 2020 р.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Завдяки професійним діям рятувальників, вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. Пожежу вдалось локалізувати о 22:11 та ліквідувати 22:13 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 18 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини виникнення займання встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Скриншот відео

 

Коментарі

Позначки: , ,