У Львові фіналіст шоу «Голос країни» витяг з озера потопаючого чоловіка (ФОТО)

Новини 25 Серпня, 2020 4 948

Озеро "Погулянка" Фото: lvivcenter.org

Трагедія сталася на озері у міському парку

У Львові співак Назар Савко витяг з озера у парку “Погулянка” потопаючого чоловіка. На жаль, згодом чоловік помер у лікарні.  

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що  24 серпня близько 17:45, по вул. Вахнянина у місті Львові, під час купання у водоймі парку «Погулянка», втопився мешканець м. Львова 1986 року народження. Обставини події встановлюються.

Як написав  24 серпня на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, “Назар Савко зробив все, щоб людина вижила. Чоловік пішов на дно озера Погулянка під час купання. Ще раз і ще раз нагадую, що не можна купатися де заборонено, а тим паче під впливом алкоголю. Чоловік в реанімації в лікарні і дякуючи знанням Назара, який весь час а до приїзду швидкої робив серцево-легеневу реанімацію близько 4 хвилин, чоловік подав ознаки життя, тепер вся надія на лікарів. Чоловік, на жаль, помер в лікарні на 22:00″.

Довідка. Назар Савко (24 травня 1979, Львів)  — львівський співак-виконавець і композитор. Автор аранжувань, записів музичних виконавців. Фіналіст шоу «Голос країни».

Лісопарк «Погулянка» — зелена зона у Личаківському районі Львова. Парк розташований між вулицями Пасічною, Вашингтона, Зеленою та місцевістю Погулянка; північна частина парку межує з Ботанічними садом Львівського університету. Центральною віссю парку є потік Пасіка (витік річки Полтва) й алея, що веде від вулиці Погулянка до вулиці Пасічної та Вашингтона.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,