У Львові екстрено приземлився літак через погане самопочуття пасажира

Новини 19 Жовтня, 2021 104

Львівський аеропорт на карантині,фото 4studio

У Міжнародному аеропорту “Львів” літак, який прямував з Праги, здійснив екстрену посадку через погане самопочуття пасажира. Це трапилося 18 жовтня. Чоловіка доправили до лікарні швидкої медичної допомоги у Львові.

Про стан пасажира Суспільному повідомили у пресслужбі лікарні, пише Четверта студія.

Літак сполученням Прага-Київ вилетів із Чехії об 11:32 за місцевим часом. Під час польоту в одного з пасажирів різко погіршилось самопочуття — з’явилося запаморочення та біль у серці. Через підозру на серцевий напад літак екстрено посадили у львівському аеропорту. Про це на Facebook-сторінці повідомив пасажир літака Андрій Анісімов.

“Хочу подякувати екіпажу ОК918 (Praha – Kyiv) за злагоджену та професійну роботу під час вимушеної посадки літака у Львові через серцевий напад у одного з пасажирів”, — каже Андрій Анісімов.

Як повідомили у пресслужбі лікарні швидкої допомоги у Львові, після діагностики лікарі встановили, що причиною нездужання 67-річного чоловіка стало зниження пульсу:

“В нього був дуже низький пульс. На час поступлення в лікарню пульс був близько 50, в повітрі, найімовірніше, був ще нижчий. Зазвичай у людини пульс в середньому є 70-80 ударів за хвилину. Він здоровий. Жодного інфаркту в нього немає. Сьогодні його виписали. Він вже поїхав додому”.

Літак приземлився у Києві зі спізненням у годину та 43 хвилини — о 16:18 за київським часом.

Коментарі

Позначки: ,