У Львові дитина раптово вибігла на дорогу (ФОТО)

Новини 02 Квітня, 2021 985

У Львові дитина раптово вибігла на дорогу

“Хлопчик вибіг на дорогу за три метри від службового автомобіля” — заступник начальника чергової частини знайшов загублену дитину

Заступник начальника чергової частини патрульної поліції Львівської області Михайло Карпа сьогодні, близько 17-ї години, вертався з наради і раптом на вулиці Листопадового Чину на дорогу вибіг хлопчик.

“Він вибіг за три метри від службового автомобіля. Я швидко загальмував і перекрив автомобілем дорогу для інших транспортних засобів, адже дитина продовжила бігати проїзною частиною” — зазначив старший лейтенант.

Поліцейський забрав хлопця з дороги і попросив перехожу притримати його, адже він був дуже рухливим. З’їхавши на узбіччя, патрульний почав пошуки батьків. Звернення на 102 на той момент ще не було.

Поліцейський посадив хлопця в службовий автомобіль і намагався розпитати де тато і мама. На жаль, безуспішно. Через 8 хвилин він почув, що є виклик від тата хлопця.

Чоловік зрадів, що патрульні так швидко знайшли його 4-річного сина. Розповів, що гуляли усією сім’єю в парку. Батьки відволіклися на мить і хлопчик зник. Тато в розпачі почав пошуки і зателефонував на лінію 102, а мама залишилася на місці чекати — раптом дитина повернеться самотужки.

Тоді батьки ще не знали, що поліцейський Михайло Карпа знайшов їхнього сина і подбав про його безпеку.

Патрульні, які приїхали на місце події подарували хлопцеві шеврон і він його одразу почепив собі на куртку. Тато записав публічну подяку патрульним і закликав усіх батьків стежити за своїми дітьми.

Разом з хлопцем 35-річний чоловік поїхав у відділок поліції для врегулювання формальностей.

Коментарі

Позначки: , ,